Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.05.2019

Прокуратура погодила підозри трьом організаторам переправки нелегальних мігрантів з Київщини, яких затримали на Закарпатті

          

За погодження процесуального прокурора слідчими Перечинського відділення поліції повідомлено про підозру трьом мешканцям Київщини в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України, а також сприяння його вчиненню наданням засобів вчинене щодо кількох осіб та за попередньою змовою групою осіб. (ч. 2 ст. 332 КК України).

Як наразі встановлено, близько 11 год., 8 травня 2019 року, правоохороцями було зупинено автівки, у трьох з яких перебували 12 громадян Бангладешу, без відповідних документів.  Затримання  відбулось на території Свалявського та Перечинського районів.

Організаторів затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. На разі вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу. Прокуратура клопотатиме про взяття їх під варту.

Нелегальний мігрантів затримано працівниками прикордонної служби у адміністративному порядку з метою їх притягнення до встановленої відповідальності, а також вирішення питання щодо їх примусового повернення до країни походження чи  видворення за межі території України.

Подальше досудове розслідування,  здійснюють слідчі Перечинського ВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області. Перечинський відділ  прокуратури забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 2448