Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2019

На Міжгірщині прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно провідного фахівця центру зайнятості, якого викрили при отриманні хабара

          

Міжгірським відділом Хустської місцевої прокуратури затверджено та  скеровано до суду обвинувальний акт стосовно провідного фахівця Міжгірського центру зайнятості викритого при отриманні 6000 грн неправомірної вигоди.

В ході досудового розслідування встановлено, що підозрюваний вимагав хабар від безробітної закарпатки за сприяння їй та її доньці в оформленні та отриманні державної компенсації у вигляді грошової допомоги по безробіттю.

У ході проведення комплексу негласних слідчих (розшукових) дій службовця центру зайнятості затримано на робочому місці, відразу після отримання раніше обумовленої суми  хабара.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.3 ст. 368 КК України – вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою.

Досудове розслідування, яке здійснювали слідчі Міжгірського ВП Хустського ВП ГУНП України в Закарпатській області наразі завершене. Обвинувальний акт прокуратурою скеровано до Міжірського районного суду для розгляду по суті.

 

Довідково:

Відповідно до санкції ч.3 ст.368 КК України, за скоєне підозрюваному загрожує покарання від п’яти до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2291