Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.06.2019

За позовом прокуратури на Тячівщині повернуто у комунальну власність земельні ділянки, які незаконно вибули на підставі підробленого державного акту

         

Тячівським районним судом задоволено позов Тячівської місцевої прокуратури про витребування з незаконного чужого володіння земельні ділянки, загальною площею 0,82 га. Вартість землі складає близько 412 тис грн.

Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканка Тячівського району на підставі підробленого державного акта оформила собі у власність земельну ділянку, яку в подальшому відчужила іншим особам.

У ході розгляду позову прокуратури, судом враховано всі наведені доводи та прийнято рішення про повернення оспорюваний земель у комунальну власність.

Наразі Тячівським районним судом слухається справа, за обвинуваченням  вказаної місцевої мешканки у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.190 КК України (шахрайство, вчинене у великих розмірах), ч.4 ст.358  КК України (використання підробленого документу)  та ч.1 ст. 209 КК України (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом).


Прес-служба прокуратури Закарпатської області
кількість переглядів: 604