Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.06.2019

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно учасників злочинної групи, які організували на Тячівщині діяльність мережі незаконних гральних закладів

     

Прокуратурою Закарпатської  області затверджено  та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи, які на території Тячівського району організували діяльність мережі гральних закладів.

Протиправну діяльність зловмисників припинено у квітні 2018 року чітко скоординованими діями співробітників Управління захисту економіки в Закарпатській області спільно з СУ ГУНП в Закарпатській області.

У ході проведених обшуків в гральних закладах вилучено 86 одиниць комп’ютерної техніки, мобільні телефони, грошові кошти у національній та іноземній валютах. Встановлено, що група займалась злочинною діяльністю упродовж 2018-2019 років. Учасники ОЗГ – місцеві мешканці.

В ході досудового розслідування встановлено організаторів нелегального бізнесу та інших учасників, що забезпечували цілодобове функціонування гральних закладів.

Дії підозрюваний кваліфіковані за ч.3 ст.28, ч.1 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом, вчинене організованою групою).

Обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників ОЗГ прокуратурою затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті. Матеріали щодо п’ятого зловмисника виділені в окреме кримінальне провадження, оскільки він переховується від слідства.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 1633