Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2019

Начальник Хустської філії ДУ центр пробації, якого затримали при отриманні 400 дол США хабаря, перебуватиме під вартою з можливістю внесення застави

       

За клопотанням ТУ ДБР розташованого у м. Львові, погодженим  процесуальним прокурором прокуратури Закарпатської області, слідчим суддею Личаківського районного суду м. Львова взято під варту строком на 60 діб начальника Хустського РВ філії ДУ Центр пробації в Закарпатській області, який підозрюється у отриманні неправомірної вигоди.

Так, в судовому засіданні прокурором наголошено на тяжкості інкримінованого злочину  та ризиках, які можуть перешкоджати швидкому та об’єктивному проведенню досудового розслідування за умови обрання м’якшого запобіжного заходу.

Відтак, заслухавши доводи сторони захисту та прокурора, слідчий суддя обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, визначивши також, як альтернативу, можливість внесення підозрюваним застави у розмірі 115 тис грн.

Нагадаємо, 12 липня 2019  року начальника Хустського РВ філії ДУ Центр пробації в Закарпатській області затримано під час отримання 400 дол США неправомірної вигоди.  Хабар посадовець отримав від місцевого мешканця за не проходження реєстрації в органах пробації.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст.368 КК України - вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою.

Триває подальше досудове розслідування.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 1894