Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.07.2019

На Берегівщині затримано розбещувача 7-річної дівчинки. Прокуратура клопотатиме про тримання його під вартою

        

  За процесуального керівництва Берегівської місцевої прокуратури слідчим відділом Берегівського ВП ГУНП в Закарпатській області повідомлено про підозру 57 –річному мешканцю смт. Батєво, Берегівського району у розбещенні малолітньої дівчинки (ч.2 ст.156 КК України).

 Як повідомив керівник Берегівської місцевої прокуратури Володимир Жилкін, чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України та взято під варту. До обрання йому судом міри запобіжного заходу він утримуватиметься в ізоляторі тимчасового тримання. 

 Прокуратура клопотатиме про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

 

Обставини справи:

Наразі встановлено, що надвечір, 24 липня 2019 року,  підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно заманив до себе в квартиру 7-річну дівчинку, яка гралась у дворі багатоквартирного будинку.

Скориставшись її довірою та безпорадним станом, підозрюваний розпочав вчиняти щодо дівчинки різні розпусні дії, врешті відпустивши дитину, коли вона почала плакати.

Наразі триває подальше досудове розслідування.

 

Довідково:

За скоєне, відповідно до санкції ч.2 ст.156 КК України передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 2934