Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.08.2019

За апеляційною скаргою прокуратури підозрюваного у спричиненні ДТП на Берегівщині, в якій загинув 17-річний хлопець, взято під варту без можливості внесення застави

          

Закарпатським апеляційним судом задоволено апеляційну скаргу прокуратури та  скасовано ухвалу слідчого судді Берегівського районного суду від 22 липня 2019 року  щодо можливості внесення застави підозрюваним у смертельній ДТП на Берегівщині.

Наразі відповідно до постановленої судом ухвали, підозрюваний утримуватиметься під вартою до 19 вересня 2019 року без можливості внесення застави.

Також, за погодження процесуального прокурора підозрюваному повідомлено про зміну раніше повідомленої підозри, відповідно до якої його дії додатково кваліфіковані за ч. 3 ст. 135 КК України (залишення в небезпеці, що спричинило смерть особи).

Нагадаємо, ДТП трапилась близько опівночі, 21 липня 2019  року, у селі Свобода, в напрямку с. Бадів, Берегівського району.

Наразі встановлено, що підозрюваний, 24-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Volkswagen» здійснив наїзд 17-річного пішохода, який рухався краєм дороги. Від отриманих травм юнак помер дорогою до лікарні.

Під час медосвідчення у крові водія, 24-річного місцевого мешканця, виявлено 1,9 проміле алкоголю.

Триває подальше досудове розслідування.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 2138