Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.09.2019

На Рахівщині прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно двох закарпатців, які незаконно порубали дерева на території природно-заповідного фонду

             

Рахівським відділом Тячівської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох мешканців селища Великий Бичків, Рахівського району, які незаконно вирубали дерева на території лісового заказника загальнодержавного значення «Діброва», що належить до об’єктів природно-заповідного фонду.

Як встановлено в ході досудового розслідування, підозрювані, за попередньою змовою, вирубали 30 дерев для власного використання на території вказаного заказника. Розмір заподіяних збитків склав понад 200 тис грн.

Дії підозрюваних кваліфіковані за ч.2 ст.246 КК України, тобто незаконна порубка дерев, на територіях та об’єктах природно-заповідного фонду, вчинена за попередньою змовою групою осіб.

Досудове розслідування, здійснювали слідчі Рахівського відділення поліції Тячівського ВП ГУНП в Закарпатській області. Рахівський відділ Тячівської місцевої прокуратури забезпечив процесуальний контроль за ходом слідства.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 1201