Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.09.2019

В Ужгороді затримали «закладчика» психотропів та наркотичних речовин. Прокуратура погодила підозру і клопотатиме про його тримання під вартою

  

За процесуального керівництва Ужгородської  місцевої  прокуратури, слідчими Ужгородського відділу поліції викрито та затримано 20-річного ужгородця, який здійснював, так звані «закладки» психотропів і наркотичних речовин та розповсюджував їх використовуючи один із популярних месенджерів.


Як попередньо встановлено, ужгородець замовляв наркотичні засоби та психотропні речовини через мережу Інтернет.
В подальшому, здійснюючи на території м.Ужгорода, так звані "закладки", зловмисник розповсюджував наркотики і психотропи серед мешканців обласного центру. З кожної «закладки» він отримував певну суму винагороди.  
Затримали його під час отримання чергової партії «товару» в точці видачі одного з всеукраїнських перевізників. Наразі, правоохоронцями виявлено декілька таких «закладок», які здійснив підозрюваний. Всі речовини будуть скеровані для проведення необхідних експертиз.
На даний час підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 КПК України та утримується у ізоляторі тимчасового тримання.
За погодження процесуального прокурора Ужгородської місцевої прокуратури йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання, перевезення наркотичного засобу, психотропної речовини або їх аналогів з метою збуту, а також незаконний збут наркотичного засобу, психотропної речовини або їх аналогів, вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб, а також збут наркотичного засобу, психотропної речовини або їх аналогів в місцях масового перебування громадян).
Прокуратура клопотатиме про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області. Ужгородська місцева прокуратура забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2911