Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2019

В Ужгороді прокуратура у суді вимагає повернути школі дидактичні матеріали, які закуплені за бюджетні кошти у рамках програми «Нова українська школа»

         

Ужгородська місцева прокуратура звернулась до Господарського суду Закарпатської області з позовною заявою, пред’явленою в інтересах держави в особі Ужгородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов щодо повернення одним із підприємств дидактичних матеріалів, які були закуплені для першокласників однієї із шкіл м. Ужгорода.

Дані матеріали були придбані за бюджетні кошти у рамках програми «Нова українська школа».

Так, прокуратурою встановлено, що місцеве підприємство прийняло на відповідальне безоплатне зберігання роздаточні матеріали для школи загальною вартістю понад 60 тис грн.

Проте у подальшому, у порушення умов укладеного договору, незважаючи на вимогу дирекції школи про повернення дидактичних матеріалів, підприємство умови укладеного договору не виконало.

 Наразі, Ужгородська місцева прокуратура, у рамках кримінального провадження, звернулась до суду із відповідною позовною заявою про повернення вказаних матеріалів школі.

Вказаний факт встановлено в рамках кримінального провадження зареєстрованого прокуратурою області. Наразі у даному провадженні триває подальше досудове розслідування.

 

Довідково:

Дидактичний матеріал — особливий тип наочного навчального посібника, переважно карти, таблиці, набори карток з текстом, цифрами або малюнками, реактиви, рослини тощо, які роздаються учням для самостійної роботи в класі і вдома або демонструються вчителем перед усім класом.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області   


 

кількість переглядів: 450