Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.11.2019

На Міжгірщині взято під варту підозрюваного у наїзді на пішохода, який після скоєння «смертельної» ДТП втік з місця аварії

      

За клопотанням процесуального прокурора Міжгірського відділу Хустської місцевої прокуратури слідчим суддею Міжгірського районного суду взято під варту на 60 діб, без можливості внесення застави підозрюваного у  вчиненні ДТП, яка призвела до смерті людини.

Подія трапилась 26 жовтня 2019 року у смт. Міжгір’я. Як наразі встановлено підозрюваний, здійснюючи обгін попутного автомобіля, виїхавши на зустрічну смугу руху допустив наїзд на пішохода та втік з місця події. Потерпілий, 22-річний мешканець села Запереділля, загинув на місці аварії.

Через декілька годин, правоохоронці затримали 34-річного мешканця смт. Міжгір’я за підозрою у вчиненні даної аварії. За результатами експрес-тесту, він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Затриманому повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого та залишенні його в небезпеці (ч.2 ст.286, ч.3 ст.135 КК України).

Наразі у вказаному провадженні триває подальше досудове розслідування, яке, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, здійснюють слідчі Міжгірського ВП Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 1615