Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.11.2019

Прокуратура встановлює обставини незаконного відчуження трьох земельних ділянок за 1,2 млн грн посадовцями Ужгородської міської ради

        

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області слідчими територіального управління ДБР у м. Львові здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, щодо зловживання владою або службовим становищем посадовими особами Ужгородської міської ради (ч.2 ст. 364 КК України).

У рамках даного провадження, сьогодні, 5 листопада 2019 року, співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Закарпатській області та слідчими територіального управління ДБР у м. Львові проведено ряд санкціонованих обшуків в Ужгородській міській раді та помешканнях ймовірних фігурантів справи.

Так, за версією слідства, один із теперішніх заступників Ужгородського міського голови, з метою незаконного збагачення, будучи депутатом та членом земельної комісії міської ради, у 2014 році оформив на третіх осіб, без їх відома, три земельні ділянки. Загальна площа земель складає 0.3 га.

У подальшому, ці земельні ділянки протиправно передано у розпорядження  дружини депутата, яка, в результаті, їх відчужила за 1,2 млн грн.

За результатами обшуків вилучено ряд документів. Триває подальше з’ясування усіх обставин події.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 900