Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.11.2019

В Ужгороді правоохоронці викрили групу неповнолітніх «закладчиків» наркотичних речовин, які збували їх через мобільний месенджер (ФОТО)

     

За попередньою інформацією наркотичні речовини ужгородці замовляли з Інтернет-сайтів та в подальшому перепродували через спеціальний канал одного із  відомих месенджерів через систему так званих «закладок».

Гроші ж «покупці» переказували на банківські картки через різні платіжні системи, зводячи, таким чином, безпосередній контакт з клієнтом практично до нуля.  Вік чотирьох «закладчиків» коливається від 15 до 17 років.

У ході проведення оперативно-слідчих дій  виявлено та вилучено  пігулки та пакетики з речовинами, які схожі на наркотичні, пакетики з речовиною, схожою на марихуану, мобільні телефони та банківські картки.

Одного з фігурантів справи – 20-річного ужгородця затримано у порядку ст.208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру.

В рамках відкритого кримінального провадження за ч.2 ст. 307 КК України тривають першочергові слідчі дії для з’ясування усіх обставин події.

За процесуального керівництва Ужгородської місцевої прокуратури слідчими Ужгородського міськвідділу поліції здійснюється подальше досудове розслідування у даному провадженні.

Встановлюються інші особи, причетні до вчинення даного злочину.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

 

 

 

кількість переглядів: 2384