Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2019

За клопотанням прокуратури взято під варту закарпатку, яка у Виноградові «смертельно» травмувала велосипедиста

     

За клопотанням процесуального прокурора Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури слідчим суддею Виноградівського районного суду взято під варту на 60 діб без можливості внесення застави  підозрювану у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого (ч.2 ст.286 КК України).

ДТП трапилась близько 20.00 год 14 листопада, у с. Підвиноградів, Виноградівського району. Наразі встановлено, що підозрювана, керуючи автомобілем «Volkswagen Passat», допустила наїзд на велосипедиста та залишила місце події. Від отриманих травм, 28-річний мешканець села Олешник помер на місці аварії.

Згідно проведеного освідування дівчина була твереза. Наразі вона утримується в ізоляторі тимчасового тримання, повідомив керівник місцевої прокуратури Володимир Жилкін.

Триває подальше розслідування, яке здійснюють слідчі Виноградівського ВП Берегівського ВП ГУНП в Закарпатської області. Хід досудового розслідування перебуває на особистому контролі керівника Берегівської місцевої прокуратури.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 1895