Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.01.2020

В Ужгороді прокуратура зареєструвала провадження за повідомленням про недбалість посадовців міської ради, що призвела до травмування ужгородців під час ожеледиці

  

Ужгородською місцевою прокуратурою зареєстроване кримінальне провадження за фактом службової недбалості посадових осіб Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради з покриття тротуарів міста протиожеледними сумішами, що призвело до травмування 63 мешканців обласного центру, повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Михайло Пантьо.

Згідно Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів, обробка покриття тротуарів має бути закінчена протягом 1 - 1,5 години після початку утворення слизькості покриття.

Натомість, як йдеться у повідомленнях місцевої преси, через бездіяльність органів місцевого самоврядування, упродовж 9 січня 2020 року, на слизьких тротуарах Ужгорода травмувалось 63 людей, 6-ро з яких госпіталізовані.

Попередня правова кваліфікація за ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість).

Досудове розслідування доручено здійснювати СВ Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області. Ужгородська місцева прокуратура забезпечуватиме процесуальний контроль за ходом слідства. 

При цьому, звертаємось до потерпілих, після одужання, надати свої дані до місцевої прокуратури для визнання їх потерпілими у рамках даного кримінального провадження  та проведення відповідних слідчих дій

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2507