Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2020

В Ужгороді та Хусті правоохоронці викрили склади з алкоголем сумнівного походження, який збували по всьому Закарпаттю (ФОТО)

        

Прокурорами прокуратури Закарпатської області спільно із слідчими СУ ФР ГУ ДФС у Закарпатській області та співробітниками Управління СБУ Закарпатті викрито складські приміщення в Ужгороді та Хусті, у яких вилучено значну кількість уже готового алкоголю сумнівного походження, а також інше обладнання для його виготовлення.

Станом на вечір 18 лютого правоохоронцями вилучено понад 19 тисяч пляшок горілки, більше 31 тисячі пляшок коньяку  та інші алкогольні напої. Крім того, вилучено 8 коробок пробок та більше 20 рулонів етикеток та контретикеток для майбутнього фальсифікату.

За наявною інформацією, оптові партії вилученого алкоголю фігуранти збували у роздрібні магазини та торгові точки на ринках по всій області.  

Наразі проводяться подальші слідчі дії, за результатами яких, буде встановлена остаточна кількість вилученого товару та його орієнтовна вартість, а виявлений алкоголь та марки акцизного збору будуть скеровуватись для проведення відповідних експертиз.

Правова кваліфікація у даному провадженні за ч.1 ст.204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Подальше досудове розслідування здійснюють слідчі ФР ГУ ДФС у Закарпатській області за процесуального керівництва прокуратури області.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 556