Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.02.2020

На Тячівщині прокуратура погодила підозру двом підприємцям, які заволоділи понад 300 тис грн виділених на ремонт місцевих доріг

   

Прокурорами Тячівської місцевої прокуратури спільно із співробітниками Тячівського МРВ УСБУ в Закарпатті та слідчими поліції  викрито схему незаконного заволодіння бюджетними коштами, які виділені на капітальний ремонт місцевих доріг Тячівщини.

За результатами слідчих дій встановлено, що директор приватного підприємства, яке здійснювало ремонт місцевих доріг Тячівщини, вносив до документів інформацію про повне виконання усіх робіт згідно договорів, хоча насправді, певні роботи виконувались не в повному обсязі. Надалі ці акти затверджував підприємець, який здійснював технічний нагляд за об’єктами будівництва.

Загалом, як підтверджено висновком експерта, на підставі підроблених актів, вказані особи незаконно заволоділи більш як 300 тисячами гривень бюджетних коштів.

Наразі підприємцям повідомлено про підозру у внесенні до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей та заволодіння бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем (ч.3 ст.191 та ч.1 ст.366 КК України).

Подальше досудове розслідування на даний час триває. Наразі проводяться слідчі (розшукові) дії, у тому числі обшуки за місцем проживання підозрюваних та на території підприємства.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Тячівського відділу поліції. Процесуальне керівництво забезпечують прокурори Тячівської місцевої прокуратури.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2061