Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.03.2020

На Закарпатті прокуратура скерувала до суду обвинувальні акти стосовно 3 працівників митного посту «Малий Березний», яких викрили при отриманні неправомірної вигоди

          

За результатами досудового розслідування, у березні 2020 року, прокуратурою Закарпатської області скеровано до суду обвинувальні акти стосовно трьох працівників митного посту «Малий Березний», яких викрили при отриманні неправомірної вигоди.

Підозрюваних - двох працівників Закарпатської митниці ДФС та однієї працівниці Держприкордонслужби, затримали прокурори регіональної прокуратури спільно із співробітниками Управління СБУ в Закарпатській області та територіального управління ДБР у м. Львові у листопаді 2019 року на митному посту «Малий Березний».

У ході слідства зібрано докази того, що службові особи, упродовж жовтня -  листопада 2019 року, з метою отримання неправомірної вигоди, створювали штучні перешкоди у здійсненні перевезень до України особистих речей пасажирів та незначних партій товарів в рамках встановлених законодавством.

Дії підозрюваних кваліфіковані за частинами 1 та 3 статті 368 КК України. Обвинувальні акти скеровані до суду для розгляду по суті.

 

Пресслужба прокуратури закарпатської області

 

кількість переглядів: 1987