Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.04.2020

Мукачівець з трьома спільниками, які підозрюються у вимаганні 15 тис дол США, й надалі утримуватимуться під вартою без можливості внесення застави

  

Апеляційним судом Закарпатської області підтримано доводи прокурора прокуратури Закарпатської області  та відмовлено стороні захисту у зміні чи пом’якшенні запобіжного заходу 40-річному мукачівцю та трьом його спільникам, які підозрюються у вимаганні (ч.2 ст.189 КК України).

Відтак, вони й надалі утримуватимуться під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, 19 березня, в Ужгороді, співробітниками прокуратури, СБУ та поліції Закарпаття затримано чотирьох мукачівців, віком від 25 до 40 років,за підозрою у вимаганні грошей за надумані борги.

Встановлено, що затримані вимагали від закарпатця 15 тис дол США за неіснуючі борги. У випадку відмови – погрожували фізичною розправою та вбивством.

21 березня, слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду задоволено клопотання сторони обвинувачення про взяття усіх підозрюваних під варту на 60 діб без можливості внесення застави, законність якого наразі підтверджена апеляційним судом.

Крім того, вказані особи, підозрюються у причетності до вчинення інших злочинів, зокрема хуліганства у м. Мукачеві.

Наразі триває подальше досудове розслідування.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 1759