Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2020

За клопотанням прокурора взято під варту закарпатця, якого затримали за підозрою у розбійному нападі на Берегівщині

     

За доводами прокурора Берегівської місцевої прокуратури слідчим суддею Берегівського районного суду взято під варту на 60 діб підозрюваного у нападі на місцевого мешканця у селі Яноші на Берегівщині. Можливість внесення підозрюваним застави виключена.

Нагадаємо, розбійний напад скоєно 31 березня в селі Яноші, Берегівського району.

Як встановлено у ході слідства, двоє чоловіків – мешканці міста Мукачево та Іршавщини – погрожуючи зброєю, напали на 52-річного чоловіка, коли він  виїжджав зі свого двору. Відібравши в нього близько 800 тис грн, вони втекли з місця події. В результаті нападу, потерпілий отримав три вогнепальні  поранення.

 Намагаючись приховати сліди злочину, зловмисники спалили автівку на якій було скоєно напад, а самі переховувались від слідства.

7 травня 2020 року, одного з них затримали на Київщині. Інший перебуває у розшуку.

Дії підозрюваних  кваліфіковані  за ч.2 ст.15 - п.6 ч.2 ст.115 (замах на умисне вбивство з корисливих мотивів) та ч.4 ст.187 КК України  (розбій, спрямований на заволодіння майном у особливо великих розмірах).

Триває подальше досудове розслідування, яке за процесуального керівництва Берегівської місцевої прокуратури здійснюють слідчі місцевого відділу поліції.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

 


кількість переглядів: 1189