Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2020

Правоохоронці Закарпаття системно викривають незаконний гральний бізнес, який усупереч заборони Уряду, усе ж намагається функціонувати

     

Протидія діяльності незаконних гральних закладів залишається на постійному контролі правоохоронних органів Закарпаття. Задля цього, систематично проводиться ряд оперативних заходів, моніторяться повідомлення місцевих ЗМІ і звісно, перевіряється інформація від небайдужих громадян.

Так, до прикладу, з часу повної заборони ігротек в Україні, один із таких закладів у Берегові неодноразово перевіряли місцеві правоохоронці на предмет дотримання заборон. Тривалий період він не функціонував, стояв зачиненим, не було жодних ознак діяльності.

Поряд з цим, у ході відпрацювання чергової оперативної інформації, 21 травня 2020 року, за процесуального керівництва Берегівської місцевої прокуратури, під час проведення санкціонованого обшуку в  м. Берегово, працівниками поліції виявлено чергову ігротеку, яка функціонувала усупереч повної заборони Уряду.

На час обшуку у даному закладі знаходилось 11 відвідувачів та адміністратор. Робота ігротеки була організована з дотриманням таємності, а сама будівля - обладнана камерами зовнішнього спостереження.

За результатами обшуку, правоохоронці вилучили 14 стаціонарних комп’ютерів, монітор, камери спостереження, реєстратор, готівкові кошти з каси та сейфу на загальну суму більш як 30 000 грн. Крім того, вилучено графіки відвідувань закладу та іншу чорнову документацію.

Наразі встановлюється коло осіб, які причетні до діяльності вказаної ігротеки. Прокурором погоджено і скеровано до суду клопотання про накладення арешту на вилучене майно. Триває подальше слідство у кримінальному провадженні за ч.1 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

В чергове звертаємось до мешканців та гостей Закарпаття з проханням сприяти правоохоронним органам у виявленні фактів зайняття гральним бізнесом в регіоні та повідомляти діяльність таких закладів органи поліції по лінії «102».

У випадку не реагування поліцейських на такі повідомлення – звертатись до місцевих та регіональної прокуратур.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 1656