Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.06.2020

Прокуратура погодила підозру водію, який спричинив ДТП на Ужгородщині

   

Прокурором Ужгородської місцевої прокуратури погоджено підозру 35-річному мешканцю села Кам’яниця Ужгородського району у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тяжкі тілесні ушкодження (ч.2 ст. 286 КК України) та завідомому залишенні потерпілого в небезпеці (ч.1 ст. 135 КК України).
 
Аварія трапилась близько 17.20 год. 20 червня 2020 року, на околиці с. Кам’яниця.

Наразі встановлено, що підозрюваний, кермуючи автівкою «Skodа Kodiaq», порушив правила дорожнього руху  та допустив зіткнення з автівкою «GEELY», що рухалась попереду. Від удару «GEELY» викинуло на зустрічну смуху, де вона зіткнулась із «HYUNDAI ACCENT».

В результаті ДТП 25-річний водій та пасажирка «GEELY» отримали значні травми. Наразі вони перебувають під наглядом медиків. Сама ж автівка була повністю знищена вогнем.

Автомобіль «HYUNDAI ACCENT» відкинуло за межі дороги. Перекинувшись на дах, він зупинився у кюветі.  Тяжкість отриманих водієм травм визначать експерти.

Підозрюваного, який втік з місця події затримали через деякий час.

У вказаному провадженні триває подальше досудове розслідування, яке, за процесуального керівництва прокурорів Ужгородської місцевої прокуратури, здійснюють слідчі Ужгородського районного відділення поліції.


Пресслужба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 1820