Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2020

На Закарпатті прокуратура погодила підозру «кур’єру», якого затримали з понад 52 тис таблеток псевдоефедрину

    

Прокуратурою Закарпатської області погоджено підозру 47-річному мешканцю Іршавщини у контрабанді медичних препаратів, які містять у своєму складі психотропну речовину – псевдоефедрин вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст.305 КК України).

Так, у ході поглибленого огляду автівки «Ford Transit», яка прямувала з Чеської Республіки до України, співробітниками Держмитслужби та УСБУ виявлено 52 тисячі таблеток, а також 100 флаконів з каплями. Проведений на місці експрес-тест показав, що препарати містять прекурсор - псевдоефедрин.

Під час подальших оперативних заходів, правоохоронці затримали кур’єра неподалік одного із торгівельних центрів у м. Мукачево. Ним виявився 47-річний мешканець с.Кушниця Іршавського району.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Триває подальше слідство, у ході якого правоохоронці встановлюють відправників та замовників товару, а також джерело походження прекурсорів.

 

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 1571