Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.07.2020

Мукачівців, які підозрюються у збуті синтетичних психотропів, взято під варту із значними альтернативами застав

  

За доводами прокурора прокуратури Закарпатської області двох мукачівців, які підозрюються у збуті синтетичних наркотичних речовин взято під варту на 60 діб.

При цьому, слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду визначено обов’язковий альтернативний запобіжний захід у вигляді застави. Для 24-річного фігуранта її розмір склав 1 млн 198 тис грн, для його 26-річного співучасника – 504 тис грн.

Третьому підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Прокуратурою наразі вивчається законність прийнятих судом рішень.

Нагадаємо, затримані підозрюються у збуті метамфетаміну на території Мукачева та декількох районів області. Під час проведення негласних слідчих дій, правоохоронцями задокументовано неодноразові факти збуту ними психотропів.

Крім того, у ході проведеного обшуку, правоохоронці виявили на столі насипи порошкоподібної речовини білого кольору та пакетики з кристалічною речовиною. Також вилучено значні суми готівки у національній та іноземній валютах. Вилучені речовини скеровуватимуться для проведення необхідних експертиз.

Мукачівцям повідомлено про підозру у незаконному збуті психотропних речовин (ч.2 ст.307 КК України).

Наразі у вказаному провадженні триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Нацполіції Закарпаття. Оперативний супровід забезпечили співробітники УСБУ в Закарпатській області.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 1666