Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2020

Прокуратура погодила підозру нападникам на ювелірний магазин у Виноградові

   

Прокурором Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури погоджено підозру двом мешканцям Кривого Рогу в нападі з погрозою застосування насильства за попередньою змовою групою осіб, що поєднаний з проникненням у інше приміщення задля заволодіння майном у великих розмірах (ч. 4 ст. 187 КК України).


Йдеться про злочин, скоєний на початку січня 2020 року. Тоді двоє чоловіків вчинили напад на місцевий ювелірний магазин. Погрожуючи продавцеві пістолетом, вони викрали близько 1,5 кг коштовностей на загальну суму близько 2 мільйонів гривень.


Як встановили слідчі Виноградівського ВП ГУНП Закарпаття, причетні до злочину - 36-ти та 27-річні чоловіки з Кривого Рогу. Так, із залученням бійців спецпідрозділу КОРД, у помешканнях підозрюваних провели обшуки та вилучили докази причетності цих осіб до крадіжки.


Наразі обоє фігурантів утримуються під вартою за підозрою в інших кримінальних провадженнях. Зокрема, 27-річному чоловіку, що вже був судимий раніше, інкримінують пограбування, здійснене повторно (ч.2 ст.186 КК України) в одному з магазинів Тячева. Інший підозрюваний утримується під вартою за умисну крадіжку чужого майна за попередньою змовою групою осіб (ч.3 ст.185 КК України). Злочин було здійснено наприкінці червня 2020 року у с. Зоряне Дніпропетровської області.


Слідчі дії тривають, прокуратура забезпечує процесуальний контроль за їх ходом.


Пресслужба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 1350