Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2020

В прокуратурі Закарпатської області провели координаційну нараду керівників правоохоронних органів краю

   

Сьогодні, 21 серпня, відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів під головуванням виконувача обов’язків прокурора Закарпатської області Івана Дем’янчука.

У заході взяли участь керівники обласних управлінь служби безпеки України, патрульної поліції, управління стратегічних розслідувань, Нацполіції та місцевих прокуратур.

У ході наради розглянули питання щодо протидії злочинам проти громадської безпеки та громадського порядку, в тому числі вчинених із використанням зброї, бойових припасів або вибухових речовин, а також протидії кримінальним правопорушенням проти безпеки руху та експлуатації транспорту.

Правоохоронцями систематично вживалися заходи задля покращення роботи в цих напрямках. Підтвердженням цьому є виявлена у 2020 році тенденція до зменшення кількості скоєних злочинів у кількох категоріях. У порівнянні з 2019 роком на 52,2% зменшилася кількість кримінальних правопорушень проти громадської безпеки, на 54,8% меншим є число злочинів, пов’язаних із незаконним обігом зброї, бойових припасів та вибухових речовин. Кількість хуліганств з 167 знизилася до 87 упродовж зазначеного періоду.

Окрім позитивних тенденцій, керівники правоохоронних органів акцентували увагу і на наявних проблемах, які потребують вжиття додаткових заходів. Таким чином було визначено першочергові орієнтири подальших спільних скоординованих дій, спрямованих на підвищення ефективності протидії злочинності в Закарпатській області.


 

                                                                                                       

Пресслужба прокуратури Закарпатської області



кількість переглядів: 1618