Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.08.2020

Взято під варту мешканця Мукачівщини, що займався вимаганням 20 тис грн неіснуючого боргу

   

За клопотанням слідчого, погодженим прокурором, слідчим суддею обрано запобіжний захід 33-річному мешканцю Мукачівського району у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 87 тисяч гривень.

Чоловік підозрюється у вимаганні з погрозою вбивства та заподіяння тяжких тілесних ушкоджень (ч.2 ст.189 КК України) та заволодінні транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з насильством (ч.2 ст.289 КК України).

За даними слідства, чоловік вимагав у мукачівця кошти в розмірі 20 тисяч гривень в якості розрахунку за реалізацію продовольчих товарів. У разі відмови платити погрожував вбивством, заподіянням тяжких тілесних ушкоджень і пошкодженням майна. При цьому, потерпілий жодних коштів підозрюваному не боргував.

Правоохоронці також задокументували, що в середині серпня зловмисник, знову погрожуючи потерпілому, заволодів його автомобілем.

Вчора вимагача затримали поліцейські Управління карного розшуку спільно з детективами Нацполіції Закарпаття.

У справі триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі ГУ НП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області.


Пресслужба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 533