Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.09.2020

Прокуратура погодила підозру посадовцю обласного управління Держгеокадастру в отриманні неправомірної вигоди

   

Прокуратура Закарпатської області погодила підозру начальнику одного з відділів Управління з контролю за використанням та охороною земель ГУ Держгеокадастру в Закарпатській області в одержанні службовою особою неправомірної вигоди (ч. 3 ст.368 КК України).

У ході слідства встановлено, що чоловік погодився сприяти безперешкодному оформленню земельних ділянок сільськогосподарського призначення. За виділення та передачу закарпатцеві земельної ділянки площею 2 гектара вимагав отримання $1000 доларів США неправомірної вигоди. Надалі 62-річний підозрюваний систематично телефонував чоловіку, пропонуючи різні варіанти виділення земельних ділянок в обхід вимог діючого законодавства за певні суми хабарів.

Вчора прокуратурою спільно зі співробітниками обласного управління СБУ та детективами ГУ НП в Закарпатській області посадовця затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України при отриманні 14 000 грн неправомірної вигоди за сприяння у оформленні права оренди на земельну ділянку, розташовану в Ужгородському районі.

Вирішується питання обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУ НП в Закарпатті. Процесуальне керівництво забезпечує прокуратура Закарпатської області.

               

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області



кількість переглядів: 690