Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.09.2020

Посадовця Великоберезнянського райвідділу земельних ресурсів підозрюють у службовому підробленні

   

За погодження начальника Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури  посадовцю Великоберезнянського районного відділу земельних ресурсів повідомлено про підозру у службовому підробленні.

Згідно з даними слідства, чоловік, перебуваючи на посаді заступника начальника установи, порушив ряд статей Земельного Кодексу України та підписав і скріпив печаткою завідомо підроблений документ. Метою такого вчинку була подальша незаконна передача у власність восьми земельних ділянок, загальною площею 3200 кв. м, на території Великоберезнянського району.

Чиновник вніс у документацію завідомо неправдиві відомості щодо цільового призначення ділянки, вказавши, що вона призначена для ведення садівництва. Згідно висновків експертів, насправді вказана земля відносилася до земель лісового фонду "Великоберезнянського держспецлісгоспу".

Дії чиновника кваліфіковані за ч. 1 ст. 366 КК України, тобто внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей.

Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Подальше досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Великоберезнянського відділення поліції під процесуальним керівництвом прокурорів Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 573