Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2020

На Закарпатті прокуратурою спільно з правоохоронцями виявлено понад 11 тисяч пачок сигарет, які планували незаконно переправити до ЄС

   

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури оперативниками Мукачівського прикордонного загону спільно зі слідчим управлінням ГУ ДФС в Закарпатській області та прикордонними спецпризначенцями проведено санкціонований обшук у складських приміщеннях одного з торгівельних комплексів в м. Берегово.

Слідчі дії провели в рамках розпочатого раніше кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне зберігання з метою збуту підакцизних товарів).

У результаті обшуку виявлено та вилучено 11 070 пачок сигарет різних найменувань, що перебували в незаконному обігу. Орієнтовна вартість товарів – близько 400 тис грн. Ймовірно, цигарки планували незаконно перемістити через державний кордон України.

Наразі у кримінальному провадженні тривають слідчі дії. Закарпатська обласна прокуратура й надалі забезпечує процесуальне керівництво за ходом досудового розслідування.

 

 

    

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1499