Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2020

Керівник Закарпатської обласної прокуратури представив колективу своїх заступників

   

Сьогодні керівник Закарпатської обласної прокуратури Дмитро Казак представив колективу першого заступника керівника Закарпатської обласної прокуратури – Івана Косея, та заступницю керівника Закарпатської обласної прокуратури – Оксану Ломакіну-Невідому.

На вказані посади їх призначено з 28 вересня 2020 року наказом керівника на підставі рішення кадрової комісії з добору керівного складу органів прокуратури.

Дмитро Казак висловив сподівання, що оновлений керівний склад прокуратури плідно працюватиме задля зміцнення законності та підтримання правопорядку в Закарпатській області.

Довідково:

Іван Косей в органах прокуратури працює з 1999 року. Перед цим обіймав посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання, досудового розслідування та підтриманням публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Закарпатської обласної прокуратури.

Оксана Ломакіна-Невідома працює в органах прокуратури з 2006 року. До призначення заступницею керівника Закарпатської обласної прокуратури була заступницею керівника Харківської місцевої прокуратури  № 6 Харківської області.

Більш детально - тут.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 781