Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2020

За принципової позиції прокуратури мешканця Виноградова засуджено до 5 років ув’язнення за незаконне заволодіння автомобілем

   

Прокурором Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у суді та доведено вину 49-річного виноградівця у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому з проникненням у приміщення (ч. 2 ст. 289 КК України).

За даними досудового розслідування, подія трапилася в жовтні минулого року у Виноградові. Обвинувачений проник у гараж на території гаражного кооперативу та заволодів автомобілем марки ВАЗ. Після цього поїхав до своєї колишньої співмешканки. На її подвір’ї автівку й виявили правоохоронці.

Враховуючи всі надані прокуратурою докази, суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та засудив до 5 років позбавлення волі. Наразі він утримується під вартою за підозрою у вчиненні іншого, особливо тяжкого злочину. Там і перебуватиме до набрання вироком законної сили.

Примітка: відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

 
кількість переглядів: 1562