Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.10.2020

Досудове розслідування у гучній справі щодо зниклого виноградівця завершено

   

У резонансній справі щодо зникнення 30-річного мешканця Виноградова, Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно двох ймовірно причетних до цього закарпатців.

Нагадаємо, про зникнення чоловіка заявили його рідні у травні 2020 року. У ході досудового розслідування з`ясовано, що в ніч на 10 травня, коли зник потерпілий, у нього виник конфлікт з 27-ми та 26-річними місцевими мешканцями.

Встановлено, що того вечора вказані особи побили потерпілого та, відібравши  особисті речі, залишили його неподалік одного з магазинів. Надалі, намагаючись приховати розбій, перевезли тіло непритомного чоловіка у безлюдне місце та залишили на березі річки Тиса.

Дії обвинувачених кваліфіковані за ч. 2 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) та ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі людини, що спричинило тяжкі наслідки) КК України. Вони й надалі утримуються під вартою без можливості внесення застави.

За фактом зникнення 30-річного виноградівця матеріали виділені в окреме провадження за ч. 1 ст. 115 КК України.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокурорів Закарпатської обласної прокуратури.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1785