Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2020

ДТП зі смертельними наслідками в Рахові: підозрюваний перебуватиме під вартою

   

Рахівський відділ Тячівської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України) та залишення особи в небезпеці (ч. 1 ст. 135 КК України).

Підозрюваному у вчиненні вказаних злочинів за доводами начальника Рахівського відділу Тячівської місцевої прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 42-річний житель районного центру, керуючи автомобілем марки «ВАЗ» напідпитку, допустив наїзд на місцевого мешканця. Свідки ДТП повідомили, що після скоєного водій втік з місця інциденту. 48-річний потерпілий від отриманих травм помер на місці.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування, встановлюються усі обставини події. Рахівський відділ Тячівської місцевої прокуратури забезпечує процесуальне керівництво.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1154