Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2020

Затриманому на хабарі посадовцю Закарпатського НДЕКЦ МВС України обрано запобіжний захід

   

За доводами прокурорів Закарпатської обласної прокуратури слідчим суддею обрано запобіжний захід заступнику завідувача одного з відділів Закарпатського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Його взято під варту з можливістю внесення 157 тис. грн застави.

Іншою ухвалою суду особу відсторонено від посади строком на 2 місяці.

Нагадаємо, чоловік підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою). Його затримали 4 листопада при одержанні частини хабаря, за який посадовець повинен був сприяти отриманню позитивного акту огляду відповідності ідентифікаційних номерів, конструкції та технічного стану транспортного засобу встановленим вимогам та прискоренню державної реєстрації транспортного засобу.

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі ГУ ДФС у Закарпатській області. Оперативний супровід забезпечують співробітники ВБКОЗ УСБУ в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 845