Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.11.2020

За клопотанням прокуратури взято під варту мукачівця, обвинуваченого у вчиненні кількох резонансних злочинів

   

Колегією суддів Мукачівського міськрайонного суду задоволено клопотання Закарпатської обласної прокуратури та взято під варту 34-річного мукачівця, який є фігурантом кількох кримінальних проваджень і обвинувачується у вчиненні замаху на умисне вбивство.

Напередодні в іншому кримінальному провадженні щодо цієї ж особи суд відмовив прокуратурі в продовженні тримання чоловіка під вартою. Натомість клопотання сторони захисту задовольнив, змінивши запобіжний захід на більш м’який – домашній арешт.

Нагадаємо, чоловіку інкримінують ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 15, п.п. 1, 12 ч. 2 ст. 115 КК України, тобто організацію закінченого замаху на умисне вбивство двох осіб, за попередньою змовою групою осіб.

Події, до яких він можливо причетний, трапилися у лютому та березні цього року. Тоді, за даними слідства, двоє мукачівців спланували вбивство 41-річного закарпатця та спробували здійснити задумане, внаслідок чого потерпілі отримали вогнепальні тілесні ушкодження.

Інший злочин скоєно стосовно водія таксі, якого поранили із вогнепальної зброї неподалік однієї з АЗС Мукачева.

Сьогодні обвинуваченого в залі судових засідань взято під варту на 60 діб. Розгляд справи по суті щодо нього розпочнеться завтра, 10 вересня.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 704