Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.11.2020

За розбійний напад на жительку Берегова закарпатця засуджено до 8 років позбавлення волі

   

За публічного обвинувачення Берегівської місцевої прокуратури судом винесено вирок 21-річному закарпатцеві, який обвинувачується у вчиненні розбійного нападу на місцеву мешканку (ч. 3 ст. 187 КК України).

Подія трапилася влітку поточного року у Берегові, за місцем проживання потерпілої. Маючи на меті викрадення чужого майна, чоловік проник на територію дворогосподарства, де його виявила власниця помешкання. Аби довести свій злочинний умисел до завершення, засуджений наніс жінці кілька ударів в обличчя і тулуб, від чого вона втратила свідомість. Розбійник тим часом викрав із будинку побутову техніку та зник із місця події.

Врахувавши всі обставини справи та докази прокурорів, суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та засудив до 8 років позбавлення волі. Наразі вирок ще не набрав законної сили, триває час на апеляційне оскарження.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 715