Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.11.2020

Неповнолітній житель Берегівщини перебуватиме під вартою за викрадення автомобіля

   

За клопотанням слідчого, погодженим прокурором Берегівської місцевої прокуратури, 17-річного жителя Берегівського району взято під варту на 60 діб із визначенням близько 44 тис. грн застави. Він підозрюється у незаконному заволодінні транспортним засобом (ч. 2 ст. 289 КК України).

У ході слідства встановлено, що вночі 19 листопада хлопець проник на територію одного з дворогосподарств с. Берегуйфалу та викрав автомобіль «ВАЗ», скориставшись ключами, які власник залишив усередині. Вже наступного ранку особу розшукали та затримали правоохоронці.

Виявилося, що зловмисник вже раніше судимий за злочини проти власності. Зауважимо, що санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років із конфіскацією майна або без такої.

За процесуального керівництва Берегівської місцевої прокуратури триває досудове розслідування.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 978