Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.12.2020

Взято під варту із визначенням застави: суд прийняв рішення щодо підозрюваного у вчиненні смертельної ДТП на Берегівщині

   

За доводами прокурора Закарпатської обласної прокуратури взято під варту підозрюваного у вчиненні смертельної аварії на Берегівщині. Слідчим суддею визначено йому заставу у розмірі 126 120 грн.

Дорожньо-транспортна пригода, про яку йдеться, трапилася у понеділок, 14 грудня, між населеними пунктами Велика Бийгань – Косонь. За інформацією слідства, водій «Rеnault Sаndеrо» на швидкості в’їхав у «ВАЗ-2106», який призупинився для виконання повороту ліворуч. У результаті іномарка вилетіла на узбіччя, зіткнулася з деревом і перекинулася.

Один пасажир «Rеnault Sаndеrо» загинув на місці події. Водій вказаного транспортного засобу – 39-річний житель Житомира – та троє інших пасажирів отримали ушкодження різного ступеню тяжкості. Натомість мешканець Берегівщини, що був за кермом іншої автівки, не постраждав.

Експертизою встановлено, що житомирець перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури триває подальше досудове розслідування.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 770