Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.01.2021

За зберігання психотропів з метою збуту взято під варту повара розважального комплексу на Рахівщині

   

За доводами прокурора Рахівського відділу Тячівської місцевої прокуратури взято під варту 30-річного мешканця Дніпропетровщини із визначенням йому майже 57 тис. грн застави. Особу підозрюють у зберіганні психотропних речовин з метою збуту (ч. 1 ст. 307 КК України).

Відомо, що 30-річний чоловік приїхав на Закарпаття на сезонну роботу і є поваром в одному з розважальних закладів на гірськолижному курорті Рахівщини. За оперативною інформацією правоохоронці встановили, що він може бути причетним до розповсюдження наркотиків на території району. У ході слідчих дій у підозрюваного виявлено, ймовірно, амфетамін та таблетки «екстазі», розфасовані у поліетиленові пакетики. Речовини направлено на експертизу.

За процесуального керівництва місцевих прокурорів триває слідство, встановлюються усі обставини злочину та джерело поширення психотропів.

У разі доведення вини особі загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 842