Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.02.2021

Працівникам залізниці, підозрюваним у привласненні дизпалива, обрано запобіжні заходи

   

За доводами прокурора Закарпатської обласної прокуратури суд обрав запобіжні заходи чотирьом працівникам відокремленого підрозділу «Моторвагонне депо Королево» ДТГО «Львівська залізниця», підозрюваним у привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем (ч. 3 ст. 191 КК України).

Усіх підозрюваних взято під варту із альтернативою внесення застави, розмір якої для двох осіб склав по 45 тис. грн, для двох інших – по 90 тис. грн.

Нагадаємо, слідством встановлено, що вказані громадяни протягом тривалого часу займалися привласненням дизельного палива. За допомогою спеціально облаштованих механізмів для відкачування рідини за добу вони могли незаконно здобувати до 2 т палива.

Їх викрили та затримали 3 лютого при черговій спробі привласнення майна. Тоді ж правоохоронці провели санкціоновані обшуки, в ході яких вилучили близько 5 т речовини, схожої на дизпаливо, насоси, шланги та ємності для перевезення рідин і транспортні засоби.

Триває слідство, яке за процесуального керівництва обласних прокурорів здійснюють співробітники СУ ГУНП в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1221