Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.02.2021

На одержанні 600 євро неправомірної вигоди викрито посадовця філії «Укрінтеравтосервіс-Закарпаття»

   

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури викрито начальника одного з пунктів філії «Укрінтеравтосервіс-Закарпаття» за підозрою у вчиненні корупційного злочину – одержанні 600 євро неправомірної вигоди.

За даними слідства, вказані кошти посадовець вимагав від представника іноземної компанії, яка займається перевезеннями. За них обіцяв не реагувати на виявлене перевантаження транспортного засобу та не повідомляти про цей факт уповноважених осіб, що унеможливило б вивезення товару за кордон.  

Під час одержання неправомірної вигоди посадовця викрито та затримано спільно зі слідчими СУ Нацполіції Закарпаття та за оперативного супроводу працівників УСР в Закарпатській області. Наразі вирішується питання щодо остаточної кваліфікації дій громадянина, повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу, триває слідство.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 993