Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2021

Підпал автомобіля в Ужгороді – прокуратура погодила підозру місцевому жителю

   

За погодження прокурора Ужгородської місцевої прокуратури 28-річному мешканцеві обласного центру повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 КК України (умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу).

Слідством встановлено, що ужгородець напідпитку прийшов до подвір’я сусідки, де знаходився легковий автомобіль «Volkswagen Golf». Відчинивши капот транспортного засобу, поклав туди легкозаймисту ковдру та підпалив її. Унаслідок загорання частково пошкоджено моторний відсік автомобіля.

Наразі за процесуального керівництва місцевих прокурорів триває слідство, вирішується питання щодо обрання особі міри запобіжного заходу.

Кримінальним кодексом України за вказаний злочин передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1013