Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.02.2021

За підозрою у торгівлі метамфетаміном житель Перечинщини перебуватиме під вартою

   

Слідчим суддею Перечинського районного суду взято під варту з можливістю внесення 68 тис. грн застави закарпатця, якого підозрюють у незаконному збуті психотропних речовин (ч. 1 ст. 307 КК України).

Як повідомив виконувач обов’язків керівника Ужгородської місцевої прокуратури Іван Савко, 20-річний молодик систематично розповсюджував психотропи серед мешканців Перечинщини. «Товар» розфасовував у поліетиленові пакети та збував за попередньо домовлену вартість. Факт такої протиправної діяльності громадянина задокументовано минулого місяця. Днями ж, під час зустрічі з черговим клієнтом, особу викрито та затримано. Виявлену у нього речовину, схожу на метамфетамін, скеровано на експертизу.

За процесуального керівництва Перечинського відділу місцевої прокуратури правоохоронці встановлюють інших осіб, що можуть бути причетними до вказаного злочину, вирішується питання щодо остаточної кваліфікації дій підозрюваного.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1382