Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.04.2021

За збут психотропних речовин житель Берегова опинився на лаві підсудних

   

Прокурором Берегівської окружної прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 29-річного чоловіка за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2 ст. 307 КК України. Йдеться про придбання, зберігання та збут психотропних речовин, вчинені повторно.

Під час досудового розслідування встановлено, що житель Берегова зберігав у своєму помешканні психотропну речовину – метамфетамін. У подальшому він займався розповсюдженням психотропу серед місцевого населення. Правоохоронці зафіксовали кілька фактів збуту речовини обвинуваченим за попередньо домовлену суму коштів.

В ході обшуків за місцем проживання фігуранта виявили зіп-пакети з кристалічною речовиною, електронні ваги та грошові кошти. Вказане майно перебувало під арештом у період слідства.

Наразі обвинувальний акт скеровано до Берегівського районного суду.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1205