Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2021

Мукачівця судитимуть за збут метамфетаміну в громадських місцях

   

За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя за фактом повторного збуту психотропних речовин, вчиненого у місцях масового перебування громадян (ч. 2 ст. 307 КК України).

У ході слідства здобуто докази того, що мукачівець систематично збував метамфетамін наркозалежним клієнтам. Для передачі товару зустрічі призначав у місцях масового перебування людей – поблизу навчальних закладів, заводів тощо. Кристалічну речовину, запаковану у прозорі зіп-пакети, попередньо зберігав у себе вдома з метою подальшого продажу й одержання прибутку.

Під час проведення досудового розслідування чоловік перебував під вартою. Подальшу його долю вирішуватиме суд. У разі доведення вини за інкримінований злочин особі загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1274