Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.05.2021

На Хустщині молоду пару судитимуть за збут галюциногенних грибів

   

Міжгірським відділом Хустської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт щодо 26-річного жителя Донеччини та його співмешканки із Закарпаття за повторними фактами незаконного виготовлення, зберігання та збуту особливо небезпечних психотропних речовин, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

Під час досудового розслідування встановлено, що пара займалася збутом галюциногенних грибів на території Пилипецької ОТГ. Правоохоронці зафіксували кілька таких фактів, а результати експертизи засвідчили наявність у подрібненому «товарі» особливо небезпечної психотропної речовини – псилоцину.

В лютому у помешканні обвинувачених провели санкціонований обшук, виявили та вилучили згортки із психотропами, електронні ваги, пакети для фасування та пристрої для куріння.

Наразі обвинувальний акт скеровано до Міжгірського районного суду.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1405