Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2021

Пограбування жінки у Виноградові – підозрюваного взято під варту без застави

   

За доводами прокурора Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури 28-річному виноградівцю обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Особу підозрюють у повторному скоєнні грабежу (ч. 2 ст. 186 КК України).

Йдеться про інцидент, що трапився у п’ятницю, 21 травня, після опівночі. За інформацією слідства, підозрюваний пограбував місцеву мешканку. Момент вчинення злочину зафіксували камери відеонагляду, де видно, як зловмисник під’їхав до жінки на велосипеді, вихопив сумочку із мобільним телефоном та гаманцем усередині і втік.

У 2019 році чоловік уже був судимий за скоєння аналогічного злочину. Досудове розслідування вказаного правопорушення триває. У разі доведення вини чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1250