Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.06.2021

Мукачівець, обвинувачений у ряді наркозлочинів, опинився на лаві підсудних

   

Прокурором Мукачівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно наркоділка з Мукачева за неодноразовими фактами незаконного збуту психотропних речовин, схиляння особи до їх вживання та надання приміщення з метою незаконного вживання психотропів (ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 315, ч.ч. 1, 2 ст. 317 КК України).

Під час слідства правоохоронці встановили, що чоловік систематично займався збутом психотропної речовини як за місцем свого проживання, так і на території одного з місцевих магазинів та на подвір’ї школи. При цьому зафіксовано неодноразові факти схиляння закарпатцем своїх клієнтів до вживання метамфетаміну одразу після покупки. Для цього він надавав їм приміщення у своїй квартирі та створював усі необхідні умови для вживання психотропів, незважаючи на присутність у помешканні малолітньої дитини.

Досудове розслідування, яке здійснювали слідчі Мукачівського районного управління поліції ГУНП в Закарпатській області за процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури, завершене.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1676