Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.06.2021

Жителя Берегівщини засуджено до позбавлення волі за крадіжку з проникненням

   

За принципової позиції прокурора Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури 23-річного мешканця Берегівщини засуджено до 4 років 6 місяців позбавлення волі за вчинення повторної крадіжки з проникненням (ч. 3 ст. 185 КК України).

З’ясовано, що, відбуваючи іспитовий строк за крадіжку, обвинувачений знову вчинив аналогічне правопорушення. Так, у квітні поточного року молодик пошкодив навісний замок і проник у підсобне приміщення в с. Веряця на Берегівщині, звідки викрав електроінструменти. Після цього викрадене вирішив обміняти в односельця на продукти харчування, алкогольні напої та сигарети.

За рішенням суду до набрання вироком законної сили обвинувачений утримуватиметься під вартою, як і під час досудового розслідування.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1610